Noutati DigitalPoint

Cine este DigitalPoint?

„Este o companie facuta pentru oameni”, spun atat cei din echipa, cat si restul persoanelor care le-au trecut pragul. O companie care sustine ca este la curent cu tendintele marketing-ului actual, DigitalPoint ofera servicii complete celor care doresc sa isi resusciteze afacerile sau sa le propulseze pe noi traiectorii. In prezent sunt in crestere, fapt ce poate fi sustinut de portofoliul lor, care cuprinde atat brand-uri autohtone, cat si brandu-ri din afara.

Pornirea de la kilometrul 0

Reusita partenerilor reprezinta satisfactia suprema pentru ei, dar dat fiind faptul ca marketing-ul nu sta pe loc, nici munca lor nu se opreste niciodata. Piata se transforma, trend-urile se schimba, astfel ca si afacerile trebuie sa se afle intr-un continuu proces de miscare.

Cauti Agentie de Marketing Online?

Poate fi vorba despre asezarea primei caramizi in cladirea unui brand, un makeover sau pur si simplu o schimbare de strategie. Indiferent de cerinte, DigitalPoint se supune dorintelor celor cu care colaboreaza si le transforma in realitate.

Agentie SEO

Agentie design grafic

Firma Creare site

Meniul complet 

Piata prezentului prezinta o paleta larga de agentie marketing online. Totusi, lista este ceva mai scurta cand vine vorba de companii care sa ofere servicii complete. Pentru asta este nevoie de oameni competenti, care sa faca fata cu brio oricarui fel de provocare. Digital Point pare ca are toate acestea si ceva in plus. Le placa sa priveasca lucrurile outside the box, atunci cand metodele clasice nu dau roade.

Creare de website-uri, design, identitate vizuala, optimizare SEO, implementare de strategii, branding sau rebranding si nu numai, pot fi gasite in palmaresul de servicii pe care le ofera oamenii de la DigitalPoint. Strategia lor se bazeaza in primul rand pe comunicare, atat interna, cat si cu partenerii cu care colaboreaza, pentru ca, spun ei, comunicarea reprezinta primul pas inspre succes. Nu foarte departe se afla si creativitatea, cea care le este alaturi in orice moment al zilei si care ii scoate intotdeauna din impas.

Compania digitalpoint poate fi gasita inca din 2019, la sediul din Iasi, sau in mediul online pe site-ul oficial dar si pe social media, pe paginile de Facebook, Instagram, Linkedin si Youtube.