Noutati Trofeez

Daca esti un organizator de evenimente sportive (curse de atletism, turnee de baschet sau fotbal) atunci esti sigur interesat de o modalitate de a-ti premia concurentii. Trofeez este o companie foarte tanara, setata pe a oferi trofee si medalii campionilor. Daca nu esti hotarat, te vom ajuta sa alegi premiul potrivit pentru concursul tau.

Diversitate

Trofeez it ofera peste 200 de modele de trofee, medalii si figurine dintre care poti sa alegi, ceea ce inseamna ca exista o mare varietate de premii pentru concursurile pe care le organizezi. Diversitatea este un factor important de luat in considerare, in special pentru a diferentia concursurile intre ele. Trofee din sticla personalizate

Trofee personalizate

Acest tip de premiu – trofeele – este preponderent acordat sporturilor de echipa, precum fotbalul sau baschetul. Totusi, aceasta nu este o regula obligatorie, deoarece putem observa si sporturi individualiste in care castigatorii sunt recompensati cu medalii. Aici amintim de Wimbledon unde am putut vedea cum Simona Halep a ridicat deasupra capului un trofeu.

Medalii personalizate

Medaliile sunt caracteristice sporturilor in care exista concurenti individuali, nu echipe. Ne putem gandi la atletism sau la gimnastica, genul de activitati sportive care diferentiaza in general primii trei sportivi din clasament cu medalii. Din nou, nu este o regula stricta, existand competitii unde, pe langa medalii, sportivii primesc si un trofeu. Aici ne amintim de turneele finale din fotbal, unde pe langa Cupa Mondiala, de exemplu, exista si medalii de aur sau argint acordate fotbalistilor.

Ce alegi depinde de tine

In definitiv, tu decizi cu ce anume vrei sa iti recompensezi participantii la turneu. Pentru o mai buna lamurire intra pe site-ul nostru si alege din oferta noastra ce se potriveste perfect cu evenimentul tau sportiv. Diplome personalizate